Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας

Στη Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας που διεξήχθη στο Ανόι του Βιετνάμ, ο μαθητής της Γ' τάξης Τσάμπρας Θεόδωρος κατέλαβε την 4η θέσηκαι απέσπασε εύφημο μνεία,(Δελτίο Τύπου). Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία του.

 

 Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας ο μαθητής της Γ' τάξης Τσάμπρας Θεόδωρος κατέλαβε τη 2η θέση στην τελευταία φάση και εκπροσωπεί την Ελλάδα, μαζί με άλλους τρεις μαθητές στην Ολυμπιάδα της Βιολογίας, που θα διεξαχθεί στο Ανόι του Βιετνάμ από 17 μεχρι 24 Ιουλίου 2016. Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία του.

 

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φυσικής  - Αριστοτέλης

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής - Αριστοτέλης ο μαθητής της Γ' τάξης Ελευθεράκης Παναγιώτης κατέλαβε τη 1η θέση στην Α' φάση του Διαγωνισμού. Θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία του.

 

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Χημείας

Η μαθήτριά μας  Στούμπου Βασιλίνα κατέλαβε την 16η θέση στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Χημείας, στον οποίο συμμετείχαν 1021 μαθητές της Γ΄ Λυκείου από όλη την Ελλάδα. Συγχαρητήρια!!!

 

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας

Στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας για την Γ' Λυκείου, μεταξύ 827 συμμετεχόντων ο μαθητής Τσάμπρας Θεόδωρος κατέλαβε τη 2η θέση και θα συμμετάσχει στη Β΄ φάση. Στον ίδιο Διαγωνισμό για τη Β΄Λυκείου, μεταξύ 1132 συμμετεχόντων, η μαθήτρια Δρίκου Χριστίνα και πέρασε κατευθείαν στη Β΄ φάση της Γ΄ λυκείου για το έτος 2017.
Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο για τη μεγάλη επιτυχία τους, και συγχαρητήρια  σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους.

 

 

Μαθητικός Διαγωνισμός "O Θαλής"

  Στην Α’ φάση του Διαγωνισμού ΘΑΛΗΣ της Μαθηματικής Εταιρείας πέτυχαν οι μαθητές:

 Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ:  Αγγέλης Γεώργιος, Ανθοπούλου Φαίδρα, Καλαθάς Δημήτρης, Καραχάλιος Κων/νος, Νικολαϊδου Ελένη

 Β’ ΛΥΚΕΙΟΥ:  Αθανασιάδης Λάζαρος, Κουβάτσος Νικόλαος, Κούκας Αναστάστης, Μαντούβαλος Νικόλαος, Πατσάκης Μιχαήλ, Στάθη Αγγελική, Στουραϊτη Μ., Στριφτάρης-Χαλκιόπουλος Αριστόδημος, Τάγαρης Γεώργιος

  Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ: Στούμπου Βασιλίνα

 

 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός με θέμα "Η ιστορία του σχολείου μου"

  Στο πλαίσιο του Ομίλου Κινηματογράφου η μαθήτρια Ελίνα Μονεμβασιώτη  δημιούργησε την ταινία με την ιστορία του σχολείου με την καθοδήγηση της υπεύθυνης καθηγήτριας του Ομίλου κ. Σιψή και βραβεύτηκε στον μαθητικό διαγωνισμό με το βραβείο Εξαίρετης Δημιουργίας.